Kako se Ven San melem za vene koristi kod otoka ?

Kod bilo kojih otoka u predelu kolena, gležnjeva, kao i kod otoka kod sportskih I drugih povreda. Prema našem dugogodišnjem iskustvu, preporučujemo da se melem maže cela površina stopala, istova, koleno i pregib kolena i unutrašnju stranu butine do prepona (mogu i prepone da se mažu) u tankom sloju blagim utrljavanjem u pravcu kazaljke na satu od stopala na gore prema srcu. Melem prodire kroz pore u dubinu i deluje na zidove unutrašnjih vena,vraća im elastičnost i jačinu mišićnog sloja,I samim tim  pojačava drenažu krvi iz donjih partija nogu prema srcu I na taj način smanjuje otoke nogu.

Brže se povlače otoci kada se maže veća površina. Mazanje 2 puta dnevno bez prekida (uveče obavezno oprati noge oko sat vremena pre spavanja, namazati u sto tanjem sloju i sačekati da upije u kožu). Otoci ruku mažu se 2,3 puta dnevno I to cela površina kože gde je otečeno mesto u tankom sloju blagim utrljavanjem.

Napomena :
-kod otoka ruku i nogu,prilikom vecernjeg mazanja,moze se koristiti Ven San melem za vene u kombinaciji sa elasticnim najlonom za pakovanje hrane.Samo tada se nanosi deblji sloj melema na otečenu površinu i obavije najlonom. Tako melem stoji do jutra I onda se ispira obicnim ili glicerinskim sapunom i ponovo nanosi u tankom sloju bez najlona.

Otoci u predelu glave, modrine i modrice nastale povredama (udarcima),mogu se mazati preko celog dana.Ispirati pa ponovo nanositi kad god je moguce.

Za bilo kakva pitanja,savete i porudžbine (šaljemo postom,plaćanje poštaru pouzećem), kontaktirajte nas na: